Primăria Giurgiu continuă campania de strângere de fonduri

Primăria Giurgiu continuă campania de strângere de fonduri

Demarat pe 1 iunie, atunci când a fost tăiată panglica inaugurală şi a fost zidită prima cărămidă, proiectul ce presupune construcţia unui centru de zi pentru copiii defavorizaţi din oraş, continuă.
În timp ce autorităţile locale fac toate demersurile necesare pentru îndeplinirea condiţiilor legale, cetăţenii pot contribui prin donaţii în bani, sau în materiale de construcţie, pentru ridicarea acestei clădiri, situată în incinta Colegiului Tehnic Naval “Viceamiral Ioan Bălănescu”.
Una dintre formele de donaţie pentru care pot opta cetăţenii municipiului este şi cea de cumpărare a cărămizilor, din cortul amplasat în curtea Primăriei Giurgiu, în schimbul sumei minime de un leu.
De asemenea, persoanele fizice şi juridice pot face donaţii în contul RO14BTRL01901205W86326XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Giurgiu, sumele urmând a fi investite în construcţia, amenajarea, dotarea şi utilarea acestui centru. Până în prezent, s-au alăturat acestei iniţiative umanitare mai mulţi donatori, atât firme cât şi simpli giurgiuveni care au înţeles utilitatea, dar şi necesitatea punerii în practică a acestui proiect.
Campania umanitară “Copiii nu sunt invizibili” a fost lansată de postul naţional de televiziune Antena 1 şi beneficiază de suportul Primăriei Municipiului şi al Clubului Inner Wheel Danubius Giurgiu, toţi cei trei parteneri semnând un contract de asociere.
Conform declaraţiilor edilului şef, Nicolae Barbu, centrul va deveni funcţional anul viitor, în luna iunie şi va fi destinat copiilor defavotizaţi din municipiu care îşi vor petrece acolo mai multe ore pe zi.

Ultima modificare: 18.07.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Loc de joacă modern inaugurat astăzi în cartierul Obor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.